نوشته شده توسط : b

پرونده ستار بهشتی توسط شعبه اول بازپرسی دادسرای جنایی تهران برای رسیدگی به اتهام قتل شبه عمد مامور پلیس فتا به شعبه 1057 دادگاه کارکنان دولت ارسال شده است.ستار بهشتی وبلاگ نویس ایرانی 9 آبان سال گذشته توسط پلیس فتا به اتهام اقدام علیه امنیت ملی دستگیر شد و سه روز پس از بازداشت یعنی 13 آبان ماه درگذشت.در نهایت، رسیدگی به پرونده ستار بهشتی با اتهام قتل عمد بسته شد و دادسرا از خانواده او خواست برای پیگیری اتهام قتل شبه عمد شکایت جدیدی ارایه کنند که اولیا دم ستار بهشتی در نامه ای به دادستانی تهران از این کار خودداری کردند.به گفته «گیتی پورفاضل» وکیل مدافع اولیا دم ستار بهشتی، موکلانش در دادگاه رسیدگی به اتهام قتل شبه عمد مامور پلیس فتا در این پرونده شرکت نخواهند کرد.وی اضافه کرد: البته دادگاه برای موکلانم احضاریه ارسال کرده و خواستار حضور آنان در جلسه دادرسی شده است.وکیل مدافع اولیا دم ستار بهشتی گفت: اولیا دم ستار بهشتی معتقد به قتل عمد در این پرونده هستند و قتل شبه عمد را قبول ندارند.



:: بازدید از این مطلب : 602
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : b

جلسه شنبه 24/12/92 مجلس شورای اسلامی به علت غیبت نمایندگان وظیفه شناس!!! به حد نصاب نرسید و تعطیل شد.



:: بازدید از این مطلب : 645
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : b

سرپرست دادگاه‌های کیفری استان تهران از صدور کیفرخواست برای محمدرضا رحیمی خبر داد.قاضی محسن افتخاری در گفت‌وگو با ایسنا، گفت که کیفرخواست محمدرضا رحیمی از سوی دادسرا صادر شده است. وی افزود: پس از صدور کیفرخواست، پرونده به دادگاه کیفری استان تهران ارسال شده و در شرف ارجاع به یکی از شعب این مرجع قضایی است. سرپرست دادگاه‌های کیفری استان تهران از ذکر عناوین اتهامی معاون اول دولت احمدی نژاد و همچنین توضیح دادن درباره اینکه آیا رحیمی بیش از بیست عنوان اتهامی دارد یا خیر، خودداری کرد.دادستانی تهران روز شنبه ۱۴ دی ۱۳۹۲ با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرده بود که از محمدرضا رحیمی تحقیق به عمل آمده و در حال حاضر با صدور قرار وثیقه‌ مناسب و تأمین آن، آزاد است.سخنگوی قوه قضاییه نیز در نشست خبری ۱۲ اسفند در پاسخ به سوالی درباره صحت صدور قرار مجرمیت یکی از مسئولان دولت سابق در پرونده‌های بیمه و ارز و وجود ۲۵ یا ۲۹ عنوان اتهامی برای او، گفت: اصل موضوع صحیح است و قرار مجرمیت برای این فرد صادر شده است، اما از تعداد اتهامات مطلع نیستم و در صورت اطلاع هم نمی‌توانستم بیان کنم.



:: بازدید از این مطلب : 512
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : b

تحريم هاي خودرو که کم يا برداشته شد، پول هاي بلوکه شده هم که دارد برمي گردد. ديگر چرا ايران خودرو اعلام کرده است مي خواهد محصولاتش را قبل از عيد گران کند؟ حالا نوبت مردم است که ايران خودرو را تحريم کنند. اين بود تدبير و اميد دولت!

به خدا قسم اين همه گراني و فشار اقتصادي شايسته اين ملت نيست.

من يک کارگرم ولي به نحوه کار کردنم توجه مي کنم تا پولي که به دست مي آورم حلال باشد. چطور برخي افراد در اين بحران اقتصادي که بعضي ها نان براي خوردن ندارند و تا خرخره زير قرض هستند، از بيت المال مردم اختلاس مي کنند. چرا کسي جلوي اين ها را نمي گيرد؟

از نمايندگاني که چندين طرح تحقيق و تفحص از دولت به مجلس ارائه کرده اند مي خواهم درباره سهم کم کاري خود و نظارت دقيق نداشتن در ايجاد فسادها و اختلاس ها هم يک هيئت تحقيق و تفحص تشکيل دهند.

از سال ۷۲ کاسبم، بازار به اين خرابي نديدم، هيچ کس پول ندارد!

خبر زورگيران را خواندم واقعا بدنم لرزيد! چه بر سر نواميس مردم آوردند؟ از قوه قضاييه تقاضا داريم يا اين خبرها چاپ نشود يا سريع اين افراد پست تر از حيوان را به سزاي اعمالشان برساند تا مردم احساس امنيت کنند.



:: بازدید از این مطلب : 649
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : b

سایت تابناک طی گزارشی با انجام یک محاسبه ساده، تعداد روزهای تعطیل نمایندگان مجلس شورای اسلامی در سال ۹۲ را اعلام کرده است.به گزارش تابناک طی گزارشی با انجام یک محاسبه ساده، تعداد روزهای تعطیل نمایندگان مجلس شورای اسلامی در سال ۹۲ را اعلام کرده است. «فهرست روزهای تعطیل مجلس در سال جاری به شرح زیر بوده است:
اول سال: ۱۸ روز اول
‌تعطیلات آخر هفته: ۱۰۵ روز
‌تعطیلات ماهانه: ۱۰۰ روز، البته منهای روزهای پنجشنبه و جمعه‌
تعطیلات رسمی: ۱۴ روز
‌تعطیلات تابستانی: ۳۰ روز‌
مرخصی‌: ۲۰ روز
با جمع این ارقام، ‌نمایندگان محترم در سال جاری، ۲۸۷ روز تعطیلی داشته‌اند؛ یعنی آنان از مجموع ۳۶۵ روز سال، ۷۸ روز کاری ‌را در مجلس شورای اسلامی گذرانده‌اند! ‌ذکر این مهم لازم است که این ۷۸ روز کاری نمایندگان، بدون احتساب روزهایی است که برخی از نمایندگان به دلایلی غیبت می‌کنند و یا بنا بر شرایطی در ماموریت‌های داخل یا خارج از کشور هستند.



:: بازدید از این مطلب : 548
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : b

حجت الاسلام مصباحی مقدم درباره روزهایی كه رئیس دولت دهم در خانه به حالت قهر به سر برد بیان داشت:‌ در آن 11 روز بعضی از دوستان را وادار کردیم با احمدی نژاد ملاقات و ایشان را از این حرکت منصرف کنند اما خوب نتیجه نداشت. ما حتی به بعضی از دوستانمان در جبهه پایداری گفتیم که شما از نفوذ خود بر احمدی نژاد استفاده کنید و ایشان را برگردانید. وی افزود: خاطرم  هست که حاج آقای آقاتهرانی تازه از سفر آمده بود و بعد از ورودش این مسئله را پیگیری کرد. یک جلسه  3-4 ساعته همراه با آقای حسینیان با احمدی نژاد جلسه داشت و وقتی که بازگشت گفت این مدت را فقط احمدی نژاد درد و دل کرد و حرفهای خودش را زد. همان روز خاطرم هست که من به رئیس مجلس تذکری دادم که اگر جایز بدانید جلسه ای داشته باشیم که تمرد رئیس جمهور نسبت به دستور رهبری را بررسی کنیم . تا کی باید تحمل کنیم و ساکت بمانیم؟ که فردای آن روز احمدی نژاد به سرکارش برگشت.نماینده مردم تهران در پاسخ به این سئوال كه اگر احمدی ن‍ژاد برنمی گشت ممكن بود عدم كفایت وی را صادر نمایید، پاسخ داد:‌احتمالش بسیار قوی بود.



:: بازدید از این مطلب : 533
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : b

این خبر در حالی منتشر می شود که از قول رفیقدوست می گویند:"فاضل خدادداد بخاطر اختلاس اعدام نشد!" و این طور می دانیم که هنوز پرونده ی سه هزارمیلیاردی به سرانجام نرسیده است! وهمچنین خبری شنیدیم که بیان می کرد:"اختلاس ۹هزارمیلیاردی در...!"

از یک طرف هم می شنویم که:"ممکن است بابک زنجانی آزاد شود!" و خیلی خبرهای دیگر که معمولاً محلی است و وجهه ی ملی به خود نمی گیرد و دهان به دهان در محل خاصی می چرخد و این خبرها شنیده می شود ولی خبرهای برخورد با این خبرها هرگز به گوش نمی رسد. جالب اینجاست که مردم منتظرند، مقامات مسئول یک برخورد جدی با این اعمال قبیحه داشته باشند تا لااقل شاد شوند که اگر دزدی و اختلاس هست برخورد و مجازات هم هست!
ولی همه می بینیم این اعمال مملکت برانداز با ارقام خیلی درشت تر از اعمال کشف شده ی قبلی هست ولی خبری از مجازات نیست! جالب اینجاست که اداره های آگاهی، کلانتری ها، دادسراها، دادگاه ها و زندان ها پر است از افرادی که کف زنی کرده یا جیبی زده یا دزدی ای کرده و یا قرضی گرفته و پس نداده اند که شاهدیم به شدت مجازات می شوند که باید هم مجازات شوند؛ ولی اگر تعداد این افراد دزد و کف زن و جیب بر و...به هزاران نفرهم برسد، مجمولاً به اندازه مدیری که به مأموریت نرفته و ۵۰۰ میلیون پول غذادریافت کرده، ازمال مردم نبرده اند اما به تعدادهزاران نفر مجازات می شوند؛ تعداد ماه های حبسی که اینان باید بکشند و تعداد ضربات شلاقی که اینان باید بخورند چه آماری را به دست می دهد؟ و افراد خانواده ی این دزدان کوچک که به سبب مجازات افراد دزدی کرده وجود دارند، چه مقدارخسارت می بینند؟ و مقدار هزینه ای که این مجازات ها برده است چقدراست؟

ومردم عموماًمی پرسند: "تاکی باید شاهد مجازات آفتابه دزدها باشیم ولی شاهد مجازات مملکت خورها نباشیم؟ آنان می گویند چه رازی در دزدی های بسیاربزرگ هست که چنان مجازاتی درانتظارشان نبوده و نمی باشد؟ اما آیا واقعیت همین است که مردم می فهمند؟ من می پرسم که :"تاکی باید شاهد تاراج مملکت باشیم و نتوانیم جلوی غارت ها را بگیریم؟ شما بهتر از همه می دانید که آفتابه دزدها افراد بیکار جامعه یا معتادان بدبخت و یا جوانانی هستندکه هیچ درآمدی ندارند و ما همه می دانیم که سرمایه هایی که می باید صرف ایجاد شغل به این جوانان می شد، درجاهایی بدون صاحب انباشته و دشتخوش غارت غارتگران پیدا و ناپیدا می شود و همین معضل است که درجامعه ی ما ناهنجاری های اجتماعی به بارمی آورد اما مانده ایم که چه بکنیم؟

چراچاره ای به این سوء مدیریت ها نمی شود؟ چرادستگاه مدیریتی ما باید طوری باشدکه براحتی بتوان درآن اختلاس کرد؟ وچرا اختلاس کردن هیچ ترسی دراین مملکت ندارد؟ هرکس از راه می رسد توبره ای پرکرده و با خود می برد؛ با این اعتقاد که توبره هرچقدر سنگین تر باشد، مجازاتش غیرممکن تر است!

اما اگر شما نمایندگان نمی توانید ساز و کار مواجهه ی اصولی با این دزدی های ویرانگر را تصویب کنید و به مورد اجرا بگذارید، پیش خدا مسئول خواهید بود و پیش مردم، حالا شاید چندان مهم نباشد؛ برای اینکه در اثر ناهنجاری های مدیریتی بخشی از جوانان امروزی سواد کافی ندارند و نمی توانند دم ازحق وحقوق بزنند! ومسئولیتی سرشان نمی شود که نمایندگان خود را پیش خود مسئول بدانند ولی خداوند متعال همچنان سرجایش هست و قانونش همچنان پابرجاست! اگر دزدان ازخدا ترسی داشتند، اینقدرآسان و مثل یک آب خوردن ازبیت المال مردم با رقم میلیاردها نمی دزدیند.
البته ماهنوزفرصت نکرده ایم به معضل بزرگ زمین خواری برسیم که اخبارش اسفبار تر از پول های بی زبان است؛ نسل آینده ای اگر وجود داشته و این عدم توانایی ازدواج جوانان و عدم انگیزه ی بچه دارشدن به آن هایی که با هزار گرفتاری ازدواج کرده اند و میل وافر به طلاق و جدایی بین اینان همچنان موجود نباشد، زمینی نخواهند داشت تا در آن برای خودخانه بسازند! زمین که سهل است؛ آسمانی هم پیدا نخواهد شد تا روی بامی برای خود پناهگاهی دست و پا کنند. چه کسی مسئول به تاراج رفتن زمین و آسمان این مردم نجیب است؟ و چه کسی جوابگوی دزدیده شدن میلیاردها سرمایه ی بی زبان این امت مسلمان است؟

http://www.alef.ir/vdcjaoe8tuqevvz.fsfu.html?218173



:: بازدید از این مطلب : 595
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : b

اين فردي که ۱۲ ميليارد حق مأموريت گرفته مجهول الهويه است و اسم ندارد؟ چرا معرفي نمي شود؟

آيا اين درست است که دولت کسري بودجه اي را با گران کردن هزينه هاي آب و برق و گاز و... از جيب مردم جبران کند؟ اين ها وعده هايي نبود که ما به آن رأي داديم حالا کم کم داريم پشيمان مي شويم. دولت محترم باز هم انتخابات در پيش رو است.

آب دي ماه گران شد حال نوشته ايد مي خواهند گران کنند.

با اين تورم همه حقوق بگيران و کساني که زير ۲ ميليون درآمد دارند زير خط فقر هستند. چرا کارشناسي دقيق نمي شود؟

۵ عدد سيب زميني ۳۲۰۰ تومان، خدايا، امروز زيرنويس يکي از شبکه هاي استاني تلويزيون را خواندم که براي رئيس يکي از شرکت هاي دولتي مبلغ ۱۲ ميليارد تومان پاداش واريز شده است، هزار سال حقوق يک کارمند و ۵۳۰ ميليون هم پول غذا در يک سال، برابر ۵۴۵ ماه حقوق من معلم بازنشسته...

دولتمردان عزيز که آب و برق و گاز را گران کرديد دل مخابرات را شکستيد، هزينه مکالمه را نيز گران کنيد!!!

قبلا هر دو ماه يک بار يک قبض گاز را پرداخت مي کرديم، الان هر ماه يک قبض گاز با سه برابر نرخ قبل پرداخت مي کنيم از سال آينده مرحله دوم هدفمندي شروع خواهد شد در صورتي که ما مدت هاست بي سروصدا وارد مراحل بعدي هدفمندي شده ايم.

دولت براي پرداخت يارانه ۴۵ هزار توماني چانه زني مي کند و از آن طرف هر روز صداي اختلاس هاي ميلياردي به گوش مي رسد. اين چه عدالتي است.



:: بازدید از این مطلب : 632
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : b

رئيس سازمان بازرسي کل کشور خبر از تخلف گسترده اقتصادي داد. ناصر سراج برگي ديگر از فساد اقتصادي را افشا کرد و گفت: در يکي از استان هاي کشور فردي دوازده ميليارد تومان حق ماموريت گرفته بدون اينکه حتي يک دقيقه به ماموريت برود. به گزارش ايسنا وي افزود: همين فرد 500 ميليون تومان نيز هزينه صرف غذا گرفته است. در استان ديگري فردي 70 ميليارد تومان حقوق عوارضي دولت را پرداخت نکرده که پيش بيني مي شود اين مبلغ به 100 ميليارد تومان برسد. 



:: بازدید از این مطلب : 631
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : b

جواني ۳۲ساله هستم. به دليل مشکلات روحي، گرفتاري مالي و بيماري پدرم سربازي نرفتم. ۱۴سال از همه امکانات محروم بودم و حتي يک وام نگرفتم. ازدواج نمي توانم بکنم و ... آيا وقت آن نرسيده فکري براي امثال من بکنيد؟

واقعا آقاي بني اسدي نوشتن در مورد اسرائيل هنر نيست در مورد احمدي نژاد بنويس از بلايي که سر مملکت و مردمش آورد!

علت گران شدن کرايه خودروها در بزرگراه مشهد - باغچه بعد از گذشت سال ها به چه منظوري است؟ مگر دولت آقاي روحاني نگفت تا آخر امسال افزايش قيمت نداريم؟ اين قدر استرس به مردم وارد نکنيد!

چرا شرکت گاز زمستان به فکر عوارض گازرساني افتاده که ميلياردها تومان درآمد کسب کند و صداي هيچ کس از مسئولان در نيايد؟ مجلسي ها چه مي کنند؟ مردم خسته شدند!

اين قدر سنگ فلسطين را به سينه نزنيد. چه کساني هر روز سفارت ايران در بيروت را منفجر مي کنند؟ چه کساني نيرو عليه اسد اعزام مي کنند برخي فلسطيني ها خوب جواب ملت ايران و سوريه را دادند.

در صفحه اول تيتر زده بوديد هر ايراني ۱۱۰ هزار تومان از زنجاني طلبکار است چرا نمي نويسيد چند ايراني ۱۸۰ هزار تومان از همراه اول طلبکار اند و هيچ کس قدرت پس گرفتن پول يا سود آن را ندارد.

آقاي بني اسدي يادتان باشد براي صدام در فلسطين عزاداري شد نه اسرائيل!



:: بازدید از این مطلب : 588
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : | نظرات ()